affiliate

Tjen penger på et gammelt triks som fortsatt virker

av tonny on 23/02/2009

Det er ikke bare bare å tjene penger som affiliate. Du må ha den riktige kundestrømmen til å kjøpe produktene dine. Og selv om du får de riktige personene til siden din så kan du fortsatt slite med å selge fordi brukerne ikke er i kjøpemodus. Når en person først ikke vil kjøpe noe vil hvert forsøk på å få ham til å kjøpe noe få ham til å forlate siden din. Når en person er i kjøpemodus derimot så kan du selge ham tre produkter på rad. Det er bevist at det beste tidspunktete å selge noen et produkt på er rett etter at de har kjøpt noe. Da er kunden fortsatt i kjøpemodus og sitter klar med kredittkortet sitt.

Så hva hvis du allerede har en kunde som er klar til å kjøpe? Da må du finne produktet som passer ham. Høres det for godt ut til å være sant? Niks. Klikk deg i vei til Yahoo Answers. Det finnes også et norsk spørsmål og svar nettsted. Sjekk ut det også. Hva du skal gjøre er å lete etter spørsmål som f.eks. “Hva slags virusprogram skal jeg kjøpe?” eller “Hva slags spyware software bør jeg bruke?”. Den som spør har et problem og trenger en løsning. Han trenger software til å fjerne spyware og malware. Da skal du klikke deg inn på Clickbank-kontoen din og finne et produkt han kan kjøpe. Lag hoplinken din og svar på spørsmålet. “Jeg har alltid brukt bla bla bla hoplink”. Så finner du flere spørsmål om samme tema og svarer der også. Let etter andre spørsmål også Clickbank har produkter for det meste.

Men tenk kvalitet fremfor kvantitet. Ta deg tid til å svare ordentlig på spørsmålene slik at det ikke bare ser ut som salgstekst. Det kan være en god ide å skjule affiliatelinken din også. Du kan raskt sette opp en blogg på blogger.com og så setter du inn følgende kode i templaten for å redirecte de som klikker på svarlinken din:

< meta HTTP-EQUIV=”REFRESH” content=”0; url=http://ww w.dinaffiliatelandingside.com”>

Nå kan du bruke blogger-urlen i svarene dine og slipper å eksponere clickbanklinken din.

{ 1 kommentar… les den eller skriv en selv }

Julian 03.03.09 at 22:39

Dette var egentlig et veldig bra tips..
Jeg har faktisk aldrig tenkt på det men at det kan være så lett.. Hmm man lærer så lenge man lever

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate