affiliate

Spambox

av tonny on 22/02/2009

Denne siden har jeg kalt for spambox. Det er fordi den genererer falske epostadresser som epostcrawlere kan samle opp (det er derfor siden laster så tregt, den skal generere adressene). Epostcrawlere er software og script som spammere bruker for å samle sammen epostadresser hvor de kan sende spam, de leter i brødtekster og andre tekster etter epostadresser. Hver gang disse crawlerne kommer til denne siden, og det er ofte, så vil de få med seg masse adresser som er verdiløse og som bare tar opp plass og kapasitet i spammernes systemer.

Hvis du linker til denne siden fra nettstedet ditt er du med på å bekjempe spam. Det spiller ingen rolle hvor på nettstedet ditt du plasserer linken. Det viktige er at den finnes slik at spamcrawlerne finner denne siden og får flere falske eposter inn i indeksen sin. En falsk epost herfra betyr en spam epost mindre i en eller annens innboks.

Tjenesten er i øyeblikket ikke i bruk.

{ 1 trackback }

Spambox - Webforumet.no
23.02.10 kl. 21:36

{ 2 kommentarer… les dem eller skriv en selv }

Skeptisk 03.19.09 at 09:31

Det kan kanskje høres ut som en god ide, men egentlig ikke så bra i praksis.

Hva synes eieren av yogs.com at du sender spammere til siden hans? Hvis han i tillegg har en catch-all adresse, som enkelte har, så vil han til og med få spam’en i innboksen sin.

Dersom du skal lage fake adresser, bør du i det minste sjekke om domenet er registrert eller ikke.

tonny 03.19.09 at 09:45

Veldig bra innspill, takk til deg skeptisk. Disse epostadressene er autogenererte og da kan slikt skje. Jeg har sjekket dette før og ikke funnet det samme som deg. Men jeg har redigert litt nå og bruker mere tall i adressene. Nå skal det godt gjøres å finne registrerte domener her.

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

affiliate