affiliate

Råd for oppførsel på Facebook og sosiale medier

av tonny on 24/05/2014

Ja, vi trenger en facebookside til firmaet sier du.

Men hva er målet ditt med å opprette en facebookside for firmaet? Har du en plan eller gjør du det bare fordi alle andre gjør det?

Her er noen tips om hva du bør tenke over ang. facebooksiden din.

1. Vær ærlig:
Hvis man er skikkelig og redelig i det man gjør er det ikke noe å frykte. Ikke lur kundene eller slakk på kvaliteten av produktene. Hvis man gjør noe man kan stå inne for går det som regel bra.

2. Vær forberedt:
Hvis det er skjeletter i skapet fra tidligere tider så forbered dere på hvordan det skal håndteres når det kommer ut. Forbered hva dere skal si og ha svarene klare på de spørsmålene dere kan forutsi vil komme.

3. Ha selvtillit:
Rett ryggen og ikke vær redd for kundene. Kunden har ikke alltid rett. Hvis de skriver noe tull skal man ha selvtillit nok til å skrive hvordan tingene egentlig henger sammen.

4. Vær ydmyk:
Alle gjør feil. Når det skjer så innrøm det og si unnskyld med det samme. Håndter saken før den vokser seg stor.

5. Følg med:
Overvåk samtalene om firmaet deres på de sosiale mediene slik at dere vet hva som blir sagt om dere. På den måten kan dere reagere i tide hvis det er nødvendig.

6. Gå i dialog:
Det er ikke nok å sitte og poste meldinger ut, interaksjonen med kundene er viktig.

7. Ikke noe lureprat:
Ikke skriv ting bare for å “sette i gang debatten”, ikke få bekjente eller ansatte til å trykke like eller kommentere for å få det til å se ut som om det er aktivitet på Facebook-siden deres. Dialog og interaksjon kommer av seg selv når innholdet er godt og interessant.

8. Vær fleksibel:
Det er fint å ha en plan før man starter opp. Men det bør være mulig å bytte kurs underveis når man ser hva som virker og hva som ikke virker.

Lykke til på Facebook 🙂

{ 0 kommentarer… legg til en }

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate