affiliate

lån.de – SEO – .de like bra som .no?

av tonny on 06/10/2012

I den knallharde konkurransen om lånekunder så lanseres et nytt domene og en ny nettside om lån, nemlig lån.de. Nettsiden skal trekke besøkende fra søkemotorene ved hjelp av godt og relevant innhold og få dem til å klikke på forskjellige linker hvor de så kan søk om lån.

Det som er interessant her er at dette domenet er et veldig godt domene, kanskje bortsett fra en ting og det er at det ikke er .no, .se, .dk, .com, .net, .org. Lån.de i seg selv er ikke relatert til norske nettsteder tradisjonelt. Så spørs det om Google er enig i at det skal sende lånekunder til nettstedet. Google er ekstremt opptatt av at innholdet på et nettsted skal være nyttig for brukerne, uten nyttig innhold, som gir brukerne noe ekstra har ikke et nettsted livets rett i Googlesøk, og særlig ikke googlesøk i den knallharde lånebransjen hvor Google, i flere land, har gått inn og klart å fjerne dårlige sider og låneaffiliatesider fra toppresultatene.

 

{ 4 kommentarer… les dem eller skriv en selv }

Nettgründer 10.12.12 at 09:37

Var innom nettsiden men det var ikke lagt opp noe mulighet for å dele på sosiale media, bør ikke dette på plass?

tonny 10.12.12 at 10:15

Det stemmer hundre prosent at det mangler og det skal på plass.

Tore andre 04.01.13 at 12:31

Hvordan går det med dette prosjektet? Har du fått noen resultater?

tonny 04.01.13 at 16:18

Prosjektet har ikke blitt utviklet slik planen var, har ikke hatt tid desverre, så resultatene har blitt deretter…

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate