affiliate

Hvorfor jeg driver flere nettsteder isteden for bare ett

av tonny on 04/03/2009

1) Jeg kjeder meg lett. Jeg liker å kunne bytte mellom forskjellig og variert arbeid i løpet av dagen. Det holder meg produktiv å jobbe på flere prosjekter samtidig.

2) Det er mye letter å få en webside til å tjene 50 kroner dagen enn 500 kroner dagen. Man kan bare repetere prosessen og tjene 500 kroner relativt enkelt.

3) Jeg har ledig serverkapasitet. Hvis jeg vil starte et nytt nettsted kan jeg bare kjøpe domenet og så er jeg i gang. Det koster ikke noe, bortsett fra domenet, å lage et nytt nettsted.

4) Å ha mange nettsteder betyr ikke mye arbeid. Jeg har mange nettsteder som går på autopilot og generer penger selv om jeg drar på ferie. Dette er nisjesider som ikke har så stor konkurranse.

5) Jeg liker ikke å “putte alle egg i samme kurven”. Hvis noe går galt med et nettsted så vil skaden minimeres fordi jeg fortsatt har mange bein å stå på.

6) Søkemotorer liker gamle domener (mange påstår/tror ihvertfall det). Da vil verdien på nettstedet øke ettersom tiden går. Hvis nettstedet får noen innlenker så får det PR, og da kan du selge det til ti ganger kostnaden du hadde for å lage det.

7) Nettsteder med inntjening øker i verdi. Hvis nettstedet ditt kan vise til en inntjening på la oss si 500 kr/mnd så skulle det være mulig å selge det for minimum 5000 kroner. Derfor har jeg mange av disse små pengeynglerne som jeg kan selge når jeg vil.

8) Jeg kan sende trafikken fra småsidene til landingssider eller andre sider hvor jeg ønsker trafikk, f.eks. hvis jeg ønsker å få en flying start på et nytt nettsted. Vil man at flest mulig skal se det nye nettstedet er det nyttig å kunne sende trafikk dit.

9) Jeg har for mange gode idèer. (Noen som kjenner seg igjen?) 😀

{ 1 kommentar… les den eller skriv en selv }

Julian 03.04.09 at 12:24

Må si at jeg er ganske enig i det å ha for mange gode idèer.

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate