affiliate

Gratis PPC annonsering

av tonny on 10/03/2009

Hva gjør man hvis man mangler kunder eller besøkende til nettsidene sine? Jo, man kjøper annonseplass. Enten ved å betale for bannervisninger eller å kjøpe PPC (Pay Per Click) annonsering på Microsoft® adCenter, Google™ AdWords, Yahoo!® Search Marketing og Citysearch. Alle disse tilbyr annonsering for en rimelig penge.

Men hva gjør man hvis man har hatt så lite besøk på siden sin at man ikke har penger til å kjøpe PPC eller annen annonsering? Jo da får man tak i gratis vouchere som brukes til å fylle opp PPC kontoen. Microsoft, Google, Yahoo og Citysearch tilbyr alle vouchere som brukes til annonsering.

Hvordan får man tak i vouchere da? Det er det som er spørsmålet her. Og det er her svaret kommer. Man signer opp på forskjellige nettsteder som tilbyr vouchere gratis. Det finnes f.eks. en del webhoteller som tilbyr deg PPC vouchere fra Microsoft, Google, Yahoo og Citysearch. Det beste jeg har kommet over er dette her: Web hosten 1og1 tilbyr PPC vouchere verdt $475 (ca. 3300 kroner!!!) hvis du betaler $39.96 og signer opp på en developerkonto. Og, kremt, de har 90 dagers full angrerett… Og hvem sier at man må begrense seg til kun èn developerkonto? NB! Ikke velg domene, klikk på “choose domain later” hvis du skal bruke angreretten.

Og ganger man annonseringsinnsatsen med skarve tre (forsiktig anslag)  så sitter man igjen med 10.000 blanke kroner etter at de forskjellige kundene har klikket på annonsene dine og kjøpt produktet du er affiliate for. Og alt dette i løpet av en eller to dagers jobbing.

Man trenger vel ikke å være rakettforsker for å forstå at dette er en forholdsvis grei måte å komme i gang og tjene penger på nettstedet sitt. Oj som vi elsker gratis annonsering 🙂 Her er siden: 1og1

Lykke til !!! 🙂

{ 1 trackback }

Selger kampanjekode til adwords. 300 NOK - Webforumet.no
01.01.10 kl. 23:36

{ 2 kommentarer… les dem eller skriv en selv }

spill 03.10.09 at 20:41

Hahahhaha..Den var ny! Herlig!

Får teste den ut..har ikke sett vouchers av den kalibern der tidligere…

-skrud

Julian 03.12.09 at 07:38

Må man da betale de $39.96? eller får man voucher før man får regningen?

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate