affiliate

Google street view puppeflash

av tonny on 08/03/2009

Mange mennesker er opptatt av hvordan det går med privatlivet nå når Google reiser rundt overalt og tar bilder. Det er mange argumenter for og i mot, men det er gjengs oppfatning i USA at personer på bilder tatt i offentligheten ikke har krav på all verdens beskyttelse.
Men Google må nok stramme inn noe og følge EU sine lover nå som de har begynt å reise rundt i Europa. Google har utviklet et automatisk ansiktgjenkjennings- og scramblesystem for å klare å følge lovene.
Men det ser ut til at noen suppegjøker ikke bryr seg så mye om privatlivet. Og ikke bare det, noen vil gjerne bli kvitt privatlivet ved å spille et spill som heter “flash the Google van“.

EDIT 21/03/2009: Linken over lenket til et bilde som Google har fjernet. Bildet var et diffust gatebilde av ei dame som flashet puppene sine for Googlebilen når den kjørte forbi og knipset gatebilder. Fy og fy, bort med slikt, bra jobbet Google!

Her er bildet:

puppergooglestreetview

{ 1 kommentar… les den eller skriv en selv }

Softe 03.13.09 at 00:26

Ja google begynner å bli skummelt bra. Jeg fant også en video som viser at det er gjemt utrolig mange hemmelige steder i Google Earth. Mange rare steder, sjekk hele her: http://pakketogklar.com/lurer-du-pa-hvor-du-skal-dra

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate