affiliate

Det gikk opp et lys for meg

av tonny on 28/06/2013

Det gikk opp et lys for meg på her, eller egentlig flere lys, ledlys altså. Jeg har bestemt meg for å starte opp noen nettbutikker innen noen nisjer for å se om det er liv laga.
Ledlyspærer.no var til salgs på webforumet.no og jeg kjøpte den, den tidligere eieren er veldig ryddig og har gjort ting veldig skikkelig, alle pærene er testet ut og alt er CE godkjent. Kvaliteten både på lys, lysstyrke, godset i pærene er veldig god, faktisk bedre enn Elkjøp og Phillips sine. Det som teller er at pærene gir et varmt lys og ikke et goldt og kaldt lys slik mange ledpærer gir. Man skal ikke føle at man sitter på utstilling når man sitter under en slik pære.

Kan legge til at butikken har to pærer til rundt 40kr pr. stk. som har samme elendige standard som Biltema og Claes Ohlsson sine, de koster rundt hundrelappen på Biltema og CO. Pærene er lagt ut i nettbutikken bare for å vise prisnivået i forhold til kvalitet.

Det er moro å ta over en butikk som har så bra kvalitet på varene sine, det inspirerer til å holde god kvalitet videre, noe som forhåpentligvis gir fornøyde kunder. Kvalitet kombinert med lav pris bør være en vinner.

Men nå sitter jeg og klør meg i hodet og prøver å holde rede på E27, E14, Gu10, MR16, G4. G23, G24, 12V, 2w, 3w, 6w versjoner med 2700k, 3000k, 4000k, mignon, arbeidslys. Puh. Jeg skal klare å gjøre alt dette forståelig for de som kommer og tror at ledlys kun er remser med julelys fra Claes Ohlsson…

{ 0 kommentarer… legg til en }

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate