affiliate

Bakvendt nisjemarkedsføring

av tonny on 18/03/2009

Når man skal markedsføre et nisjeprodukt så begynner man vanligvis med å finne et produkt eller en ninsje som man bestemmer seg for å markedsføre. Så gjør man markedsresaerch og bygger landigsside/nettsted. Så promoterer man produktet. En måte å promotere på er å skrive artikler. Jeg personlig mener at andre seo metoder er bedre for å promotere et produkt så når jeg oppdager at noen konsentrerer seg om artikkelskriving for å promotre et produkt ser jeg muligheten til å ranke bedre enn dem på SERPs.

Fordi artikler ofte er siste steget på veien for kunden frem til produktet, altså at kunden klikker på en lenke i artikkelen for å komme til salgssiden, så er det en smal sak å spore nisje, nøkkelord, produkt og landingsside. La oss se på Ezine articles. Vi skal prøve å finne en ny artikkel som er proppet med nøkkelord og som ser ut som den er skrevet av en amatør som skal promotere landingssiden til sitt nisjeprodukt. Artiklen bør handle om noe du kan selge også.

Her er en artikkel som passer til beskrivelsen: http://ezinearticles.com/?How-to-Easily-and-Safely-Get-Your-Ex-to-Come-Back-to-You&id=1455463

Klikk på lenken og se på artiklen, åpne kildekoden. Finn på toppen av siden:  <meta name="keywords" content="how to get your ex back">

Det ser ut som at forfatteren av artikkelen satser på søkefraser fremfor enkelte søkeord. Hvis vi sjekker Google keyword tools så ser vi at det er en god del konkurranse på “how to get your ex back” allerede. Men hvis man ser litt lenger ned på list på keyword tools så finner man søkefraser som ikke har så stor konkurranse. “how to get your ex girlfriend back” har 8100 treff. “how to get your ex boyfriend back” har 5400 treff osv.

Men hva selger artikkelforfatteren egentlig? la oss gå til siden hans ved å klikke på lenken i artikkelen hans. Som du ser er det en gratis blogspot blogg som fungerer som landingssiden hans. Hold musa over lenkene i posten hans så ser du hva han selger. Et Clickbankprodukt som han tjener $25 per salg på. Hvis vi nå går inn på nisjen hans og jobber SEO med mindre populære “get your ex back” nøkkelord så vil vi kunne skaffe tusenvis av besøkende i måneden til landingssiden vår.

Skaffer vi 5000 besøkende pr/mnd og konvertere 100 av dem (2%) så er det lett matte å regne ut inntekten. 100 X 25=2500. Altså $2500 per mnd på dette produktet.

Tips: Hvis du ikke er veldig komfortabel med SEO så kan du finne deg noen lavkonkurranse nisjer og eksperimentere med dem, ikke vent deg resultater over natta uten å jobbe for dem.

Er noe av dette uklart? I såfall, spør.

{ 0 kommentarer… legg til en }

Skriv en kommentar

Du kan bruke disse HTML taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Previous post:

Next post:

affiliate